Dag cultuursnuiter, goed dat je er bent! Klaar voor je broodnodige portie kunst? Jip laat je alle hoeken van de zaal zien. Ga ervoor zitten, blijf zitten en laat vooral ons het wandelwerk doen. Één vlogger, één museum, één video en één bewaker (op afstand), now you know the drill. Het museum in! 

Museumdeur, open u 🖖

Urban life over de wereld onder de loep in Museum Arnhem

We krijgen een inkijkje! Niet alleen in Museum Arnhem, maar ook in het dagelijkse leven van stadbewoners over de hele wereld in de tentoonstelling ‘City Life. Mensen & de urbane realiteit’..

5 objecten met een link naar corona in het Amsterdam Museum

In het Amsterdam Museum gaan we in de tentoonstelling Amsterdam DNA op zoek naar vijf kunstwerken of objecten die, op de een of andere manier, iets met de coronacrisis te maken hebben..

Charlotte Salomon in het Joods Historisch Museum

De tentoonstelling was slechts een half uur open, toen tijdens de opening de maatregelen werden afgekondigd en het museum moest sluiten. Dit heeft dus écht nog bijna niemand gezien. Het verdrietig, maar daarom wel extra gaaf dat we jullie mee mogen nemen het museum in!

Architectuur van Eye

Is dit het meest gefotografeerde gebouw van Amsterdam? Wat weet jij eigenlijk van het Eye Filmmuseum? Ga met Jip mee op architectuurwandeling..

Juwelen in de Hermitage

Wat is het, dat daar zo schittert? Is dit de grootste parel ter wereld? Aan het Russische hof sprankelde en glitterde niet alleen de dames..

MDSOC Cribs

What’s up MTV, welcome to my crib. Jip wil ook graag even pronken maar haar privé kunstverzameling (en terecht), inclusief handgeschilderde posters uit Noord-Korea! Ja het is heus.

Abonneer op ons YouTube kanaal!

Zo ben jij als allereerste vanaf je bank in een museum.

Volg ons Instagram!

Zo kan je opscheppen bij je vrienden met de kekste weetjes.

Contact

Jip Heijmerink
My Daily Shot of Culture
thuismuseum@gmail.com
(+31) 06 49 21 74 96